DOKKAF 2020 Gençlerin Kariyer Planlarında Yeni Ufuklar Açacak

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (DOKKAF 2020) ikincisi; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteklerinde, Karadeniz Teknik Üniversitesinin (KTÜ) ev sahipliğinde ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) de dâhil olduğu Karadeniz Bölgesi’ndeki 9 üniversitenin paydaşlığında ziyarete açılacak.

DOKKAF 2020, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 10-11 Mart 2020 tarihlerinde Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Fuara katkı ve katılım sağlayacak paydaş üniversiteler:

KTÜ ev sahipliğindeki DOKKAF 2020’nin diğer paydaş üniversiteleri ise Avrasya Üniversitesi (Trabzon), Bayburt Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Ordu Üniversitesi (ODÜ), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Samsun Üniversitesi (SAMÜ) ve Trabzon Üniversitesinden oluşuyor.

DOKKAF 2020’nin ana sayfasını burayı tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

DOKKAF 2020 tanıtım kitapçığına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 03-03-2020 10:31:23