KARİYER GELİŞTİRME UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DOKKAF'20 Başarıyla Tamamlandı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde ve Ordu Üniversitesi'ninde aralarında bulunduğu Karadeniz Bölgesindeki 9 paydaş üniversitenin katkı ve katılımıyla, bölgemizin en geniş ve en kapsamlı etkinliği Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 10-11 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirildi. 

Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde düzenlenen Karadeniz Kariyer Fuarı’nın açılışı 10 Mart 2020 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN’ın konuşmasının ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında protokol imzalandı.

KTÜ Rektörü BAYKAL'ın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay’a plaket takdiminden sonra bölgenin en geniş katılımlı organizasyonunun açılışı için kurdele kesim töreni gerçekleştirildi.

10-11 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenen bu etkinliğe, ulusal ve uluslararası düzeyde, kamu ve özel sektörden 218 kurum ve kuruluş ile binlerce öğrenci katıldı.

 


Eklenme Tarihi : 12-03-2020 10:40:32