İnovasyon Yarışması

Sevgili öğrenciler,

TR90 bölgesi üniversitelerinin gündemine “Girişimcilik” temasını yerleştirmek ve üniversitelerdeki arayüzlerin tanıtımını yapmak amacıyla 18-29 Kasım 2019 tarihleri arasında DOKA önderliğinde Karadeniz bölgesindeki tüm üniversitelerin paydaş olarak katıldığı “Girişimcilik Haftası” organize edilecektir. Bu kapsamda "İnnovasyon Kampı" etkinliği düzenlenecektir. . İnovasyon kampı etkinliğinde iller 2’şer şekilde gruplandırılmış ve illerden gelen üniversite öğrencilerinin katılımı ile “Girişimcilik ekosistemi kavramları, takım oluşturma, sorun-ihtiyaç analizi, çözüm önerisi geliştirme, SWOT, İş Modeli (Kanvas), Sunum teknikleri ve Sunuş” bölümlerini içeren 2 günlük dolu bir yarışma programı olacaktır. İnovasyon kampı 18-19 Kasım Trabzon’da, 21-22 Kasım Giresun-Ordu’da ve 25-26 Kasım Rize’de düzenlenecektir.

İlgilenen öğrencilerimizin kayagoksel@odu.edu.tr adresine mail atmaları yeterlidir.

Eklenme Tarihi : 11-11-2019 09:41:26