ÜCRETSİZ DİJİTAL PAZARLAMA WEBİNARI

Her daim öğrencinin yanında olan Ecodation, ücretsiz etkinliklere başlıyor!

Öğrencilik hayatında kariyer yolculuğunu şekillendirmekte zorlanıyor musun? Ecodation, kariyer yolculuğunda karşına çıkan en güzel fırsat olacak!

Kariyer yolculuğun ‘Dijital Pazarlama Yolculuğu’ ile taçlansın ister misin? O zaman bu etkinlik tam sana göre!

Dijital Pazarlama Uzmanı ve Ecodation Dijital Pazarlama Eğitmeni Levent Yurtseven’in katılımıyla, İtu Gıda Mühendisliği Kulübü iş birliği ile 'Dijital Pazarlama Yolculuğu' başlıklı etkinlik canlı online olarak gerçekleşecek.

-Dijital Pazarlamaya ilgi duyuyorsan,

-Kendini geliştirmek istiyorsan,

‘Dijital Pazarlama Yolculuğu’ yayınını dinlemeye davetlisin!

Etkinlik Akışı:

Dijital Pazarlama Yolculuğu hakkında, dijital pazarlama uzmanı Levent Yurtseven bilgi aktaracak, ardından katılımcıların merak ettikleri cevaplandırılacaktır.

Uzman eğitmen kadromuz ile düzenlediğimiz ücretsiz yayın projemizde;

- Katılım ücretsizdir.

- Katılım herkese açıktır.

11 Kasım Cuma 19.00'da #evdekalkendinigeliştir mottosuyla etkinliğimize siz değerli öğrencilerimizi davet ediyoruz.

Etkinlik Başlangıcı
11/11/2022 19:00